We zoeken een voorzitter

De Vereniging van Arcadehuurders heeft op dit moment een vacature voor de voorzittersfunctie. De voorzitter is het boegbeeld van het bestuur. De voorzitter heeft samen met het secretariaat een stevige rol. Hij/ zij beschikt over het talent en de vaardigheid om een effectieve huurdersparticipatie te herkennen en te benutten. De voorzitter is in zijn of haar werkstijl en attitude gericht op het versterken en het verbeteren van de huurdersparticipatie. De voorzitter draagt er ook zorg voor dat de leden van het bestuur, zowel individueel als in teamverband een goede bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van de belangenbehartiging van de huurders. De voorzitter is van toegevoegde waarde voor het vrijwilligersbestuur, door ook meewerkend voorman te zijn.
De sollicitatieprocedure is nu gestart. Op de speciale website www.vvarcadehuurders.com vindt u compacte informatie over ons, over Arcade en u kunt ter ondersteuning van uw sollicitatie een situatieschets en de advertentie downloaden.

U kunt deze documenten ook direct van deze website downloaden. Klik HIER voor de Situatieschets en klik HIER voor de Advertentie.

Deze functie vraagt een flexibele inzet van 4 tot 8 uur per week. Daarmee is er een goede basis voor samenwerking. Een passende vergoeding kan worden geboden. Men kan ook als ZZP’er aan het werk, maar een andere overeenkomst is ook bespreekbaar.

Eventuele informatie kunt u inwinnen bij de huidige voorzitter ad interim: informatie@hansdejongadvies.nl of klik HIER voor het contactformulier op onze speciale website!