Wat is Woonnet Haaglanden Plus?
Er is een tekort aan sociale huurwoningen in de regio Haaglanden. Tegelijkertijd worden veel grote woningen, bedoeld voor gezinnen, bewoond door kleine huishoudens. Woonnet Haaglanden biedt daarom onder de noemer “Woonnet Haaglanden Plus” extra service aan voor mensen die van een grote sociale huurwoning* naar een kleinere, beter passende woning willen verhuizen.

Voor wie is Woonnet Haaglanden Plus?

• Woningzoekenden die van een grote sociale huurwoning in Haaglanden naar een kleinere, beter passende woning in Haaglanden willen verhuizen
• Woningzoekenden die niet-digitaal vaardig zijn en hulp nodig hebben bij het zoeken naar een nieuwe woning

Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden. De seniorenmakelaar kan u hier meer over vertellen. Neem contact op via het contactformulier van Woonnet Haaglanden.

Contactformulier

Tot slot
De seniorenmakelaar in Delft is een gezamenlijk initiatief van corporaties Vestia, Vidomes, Woonbron en de gemeente Delft.
De seniorenmakelaar in Zoetermeer is een gezamenlijk initiatief van de corporaties De Goede Woning, Vestia, Vidomes en de gemeente Zoetermeer.
De seniorenmakelaar in de regio Haaglanden is een initiatief van Woonnet Haaglanden.
De seniorenmakelaar in Leidschendam-Voorburg is een gezamenlijk initiatief van de corporaties Woonlnvest en Vidomes en de gemeente Leidschendam-Voorburg.

* Een grote sociale huurwoning is een eengezinswoning, of een woning van minimaal 80m2 en met tenminste 4 kamers.